Missie

Voor elke klant wil A&M Group de preferentiële partner zijn in de zoektocht naar een wagen en in de brede dienstverlening die autogebruikers nodig hebben. A&M Group wil beschouwd worden als de ‘best of class’: de meest professionele aanbieder in de sector. De maximale tevredenheid van onze klanten moet leiden tot een levenslang vertrouwen en evidente verbondenheid met onze onderneming, en dit voor het volledige aanbod.


Visie

A&M Group wil deze missie volbrengen door maximaal in te zetten op een aantal kernwaarden en ankerpunten. Vooreerst zal A&M Group een zeer breed aanbod van producten en diensten aanbieden, zodat elke klant, afhankelijk van zijn persoonlijke wensen en behoeften, zijn gading vindt binnen ons bedrijf. Bij elk contact met onze medewerkers staat de klant centraal. Met enthousiasme en engagement stellen zij hun ruime vakkennis en ervaring ter beschikking om de positieve ‘customer journey’ te maximaliseren. Daarbij worden de hoogste kwaliteits- en serviceniveaus nagestreefd, vastgelegd en gecontroleerd in strikte procedures. A&M Group wil de doelstellingen bereiken door niet alleen voor de klanten, maar ook voor de medewerkers, leveranciers en andere stakeholders, een alom gewaardeerde en loyale partner te zijn.


Waarden

Wij zijn PRO's. Drie kernwaarden liggen aan de basis van alles wat we doen. 

Passie voor de klant, voor de automobielsector en voor ons bedrijf.
Respect voor de klant, voor elkaar, voor procedures, voor veiligheid, voor het merk Delorge.
Ondernemend, we nemen elke dag initiatief en zoeken continu naar oplossingen om van tevreden klanten 'uiterst tevreden' klanten te maken.

Iedereen is ondernemer in onze onderneming.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Werken bij A&M Group

Als Market Area Leader in de automobielsector staan de komende jaren bij A&M Group in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving. Om deze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar verschillende profielen.

Ontdek ze allemaal via onderstaande knop en aarzel vervolgens zeker niet om vrijblijvend te solliciteren. Veel succes!

Bekijk hier onze jobs!