AUDI ELECTRIC DAYS
van 16 september tot en met 17 oktober

Ontdek tijdens de Audi Electric Days al onze geëlektrificeerde Audi-modellen. Met meer dan 20 plug-in hybride en 100% elektrische wagens was overstappen naar geëlektrificeerd rijplezier nog nooit zo makkelijk.

Laat tussen 16 september en 17 oktober een offerte opmaken voor uw favoriete plug-in hybride of 100% elektrisch model en geniet bij uw bestelling van een extra aantrekkelijk voordeel : een gratis thuislaadstation¹ of een Audi Electric Kick Scooter².

Audi TFSI e: krachtige, efficiente plug-in hybrides

De kracht van een verbrandingsmotor gecombineerd met de efficiëntie van een elektrische motor: de plug-in hybride modellen van Audi combineren vermogen en dynamiek met een sterk verminderd verbruik en emissies. Dan zwijgen we nog over de financiële stimulansen en andere fiscale voordelen voor bedrijven en werknemers.

Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

Sinds de lancering van de Audi e-tron in 2018 heeft Audi zijn aanbod van volledig elektrische wagens voortdurend uitgebreid. Van de veelzijdige SUV tot de prestatiegerichte Gran Turismo: innovatieve oplossingen volgen elkaar op om te voldoen aan de behoeften van alle bestuurders.
De Audi e-tron modellen zijn 100% elektrisch maar ze hebben nog zoveel meer te bieden. Een uniek design, snelladen, indrukwekkende prestaties of het herdefiniëren van de binnenruimte: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Intelligente EDI laadoplossing voor uw elektrische Audi.

Audi werkt samen met EDI (Electric by D'Ieteren) om u een niet-geconnecteerd laadstation aan te bieden dat past bij uw Audi en uw levensstijl. Voor thuis, enkelfasig en met een vermogen tot 7,4 kW, voor montage aan een muur of op een paal. Uw ideale bondgenoot voor uw dagelijkse elektrische mobiliteit.

Audi Electric Kick Scooter. De elektrische step powered by Segway.

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein. En het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer.

Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Korting ook van toepassing bij de keuze van een charging pack (in de EDI partner portal bij de dealer) of een EDI Connected Cable twv € 1.199 excl BTW (opgelet: in geval van de keuze voor een Connected Cable wordt het verschil met de waarde van de voucher niet terugbetaald). Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be/audi. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2022. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
2    De actie gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 inclusief btw (€ 719 exclusief btw). Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon.
1+2. Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 16 september en 17 oktober 2022. Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) e-tron Sportback, Audi e-tron GT). Aanbod onder voorwaarden. De klant heeft de keuze tussen de korting op het EDI laadstation naar keuze OF de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway (aanbod niet cumuleerbaar). Geldig voor alle sales types, met uitzondering van FU (DEMO) en FZ. Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Alleen van toepassing voor fleet klanten (met conventie) waarvan de leasemaatschappij een samenwerking heeft met EDI (bijv. VDFin). Korting alleen geldig op een door EDI geïnstalleerd laadstation. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Indien na de bestelling de klant toch wenst te wijzigen van incentive (Audi Electric Kick Scooter naar een EDI laadstation (of omgekeerd)), dient deze wijziging steeds aangevraagd te worden via Audi sales support aan de hand van een schriftelijke bevestiging (e-mail) van de klant als bewijsstuk. In geval van wijziging van de bestuurder/klant na stopzetting van de Audi Electric Days actie, zal de incentive door Audi Import automatisch verwijderd of geherfactureerd worden. Audi Import behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal elektrische steps (zie punt 2) per natuurlijke persoon/rechtspersoon.