Missie

Onze missie is kort en krachtig: Mobiliteit persoonlijk maken.


Visie

Automotive & Mobility Group wil uw favoriete automobielgroep zijn.

Onze merken en modellen: ze zijn zoveel meer dan een sterk staaltje techniek en mechaniek. Ze bewegen ons ook emotioneel. Onze allereerste auto. Een gloednieuwe bedrijfs- of bestelwagen. De eerste gezinswagen mét kinderstoel … Ze kleuren onze herinneringen, vormen mijlpalen in ons leven.

A&M Group is prestatiegericht. Professioneel. En mensgedreven. We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. Onze contacten zijn nooit zomaar vluchtige momenten. Ze maken deel uit van een mobiliteitsreis waarin we u maximaal ondersteunen. Waarin we met plezier de extra mile voor u afleggen. Of u nu klant, medewerker, leverancier, verdeler of een andere belanghebbende bent.

Op die manier geven we mobiliteit een menselijk gelaat. Voegen we er continu meerwaarde aan toe. Daarom spreken wij zelf liever van E-mobiliteit. Met de E van eerlijkheid, enthousiasme, engagement, ecologie, expertise, evolutie. Maar vooral met de E van emotie.

Zo willen we uw favoriete automobielgroep zijn én … blijven.


Waarden

Persoonlijke service en constante kwaliteit staan bij ons voorop en de behoeften van klanten, medewerkers en merken staan centraal. 

  • Passie voor de klant, voor de automobielsector en voor ons bedrijf.
  • Respect voor de klant, voor elkaar, voor procedures, voor veiligheid, voor het merk A&M.
  • Ondernemend, we nemen elke dag initiatief en zoeken continu naar oplossingen om van tevreden klanten 'uiterst tevreden' klanten te maken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Werken bij A&M Group

Als Market Area Leader in de automobielsector staan de komende jaren bij A&M Group in het teken van continue verbetering, innovatie, groei en beleving. Om deze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar verschillende profielen.

Ontdek ze allemaal via onderstaande knop en aarzel vervolgens zeker niet om vrijblijvend te solliciteren. Veel succes!

Bekijk onze jobs

Werken bij A&M Group