Uitstekende eigenschappen

De High End Coating is met behulp van de nieuwste technologie en kennis samengesteld uit polymere grondstoffen. In tegenstelling tot de gebruikelijke waxen, gaat de High End Coating een chemische verbinding aan met het lakoppervlak en biedt zo een langdurige bescherming.

Door de vorming van een dunne laag wordt een optimaal glad oppervlak bekomen met maximale bescherming. Deze coating beschermt uw wagen vanaf de eerste dag

 

Resultaat en werking

Dankzij een speciale formule wordt een voortreffelijke UV- bestendigheid bereikt die het lakoppervlak duurzaam conserveert. De buitengewone diepe kleur heeft op het oppervlak een vernieuwende optische uitwerking.

De maximale glas maakt het lakoppervlak tot een belevenis. Ook na meerdere wasbeurten blijft de oppervlaktebescherming behouden. Dit is duidelijk te zien aan het zogenaamde waterparel effect. 

Bescherming van de lak

  • Gewone waxen en andere lakbeschermers bieden slechts tijdelijk bescherming tegen invloeden van buiten af, omdat ze nauwelijks in het lakoppervlak doordringen. Bijvoorbeeld de invloeden van het weer en het milieu zoals UV straling en zure regen. 
  • De High End Coating gaat echter een verbinding aan met de laklaag. Op deze manier wordt een extreem glad oppervlak en diepe glas verkregen, waarop het vuil minder gaat hechten.
  • Vogeluitwerpselen dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden.

Duurzame bescherming

  • Als de High End Coating eenmaal met de polisher of met de hand in aangebracht, is een wasbeurt al voldoende om de auto als nieuw te laten glanzen. Door de coating hecht vuil zich minder snel op het lakoppervlak en is daarom moeiteloos te verwijderen. 
  • Mechanisch wassen versnelt de slijtage van de High End Coating laag en de hoogglans.
  • Geen regelmatige wasbeurten kunnen er ook voor zorgen dat de slijtage sneller gaat optreden.

 

Bij een High End Coating op je wagen, krijg je een certificaat van je lakverzegeling en een gratis PH neutrale shampoo!

Vraag meer informatie aan
Maak een afspraak voor uw coating