Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid.

Banden met een verminderd profiel hebben minder grip en verminderen de wegligging. Dit zorgt voor een langere remweg, slechte waterafvoer met aquaplaning en gevaarlijke situaties als gevolg. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als uw bandenspanning niet optimaal is.

De kans is groot dat uw banden nood hebben aan een grondige check-up en misschien wel aan vervanging toe zijn. We zijn gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

 

Vraag een offerte voor uw banden aan

bv. 205/55R16 91V
 

Wissel van winter- naar zomerbanden (en omgekeerd). 

Zodra de temperatuur boven de 10°C stijgt, is het tijd om aan onze zomerbanden te denken. Zakt hij onder 7°C, schakel dan best over naar winterbanden. Wat zijn de voordelen? Zomerbanden hebben een rubbersamenstelling die zorgt voor een goede grip en wendbaarheid bij zachte temperaturen, voor zowel een droog als nat wegdek. Winterbanden bieden veel meer grip tijdens barra omstandigheden en een glad wegdek.

Dit is dus het ideale moment om uw wagen uit te rusten met zomer- of winterbanden of om je wielenset te laten monteren!

Zijn uw banden versleten of toe aan vervanging? 

Wij hebben een volledig aanbod voor ieders behoefte. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsband aan de juiste en vooral aantrekkelijke prijs.

Vraag nu uw offerte op maat in uw vertrouwde site. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw wagen.

banden offerte