Groep Delorge onderhoud

Het nieuwe onderhoudsconcept "LongLife"

Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - SEAT - CUPRA - ŠKODA van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden. Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !

Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen. Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

Te gebruiken olie

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zullen we steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.

Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw A&M Group service partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

Groep Delorge aftersales
Groep Delorge aftersales

Forfaitaire prijzen

De constructeur  heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de ganse A&M Group organisatie.

Boek online uw afspraak voor onderhoud

Ontdek hoe gemakkelijk een afspraak voor uw onderhoud is!

 

Belangrijke mededeling

Voor onze klanten van A&M SKODA Tienen

Uw vertrouwde service voor uw SKODA kan nog steeds bij A&M Tienen.

Voor onze klanten van A&M Audi Genk

Uw vertrouwde service voor uw Audi kan voortaan bij onze andere Audi concessies.