Verkoopservice

Verkoopsdienst

A&M Group is de grootste automobielgroep van Audi, Audi Approved Plus, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, SEAT, Škoda en My Way. 

Kies uit een ruime keuze aan merken en modellen en krijg het beste advies van ons verkoopteam.

Onderhoud & herstellingen

A&M Group biedt u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat wij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikken, maar ook over alle nodige technische knowhow.

Onderhoud & Herstellingen
Pechverhelping

Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa. 

Bel uw gebruikelijke Service Partner of de Assistance op het nummer:

Banden

A&M Group is gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

Banden
Groep Delorge Carrosserie

Carrosserie

A&M Group is de preferente partner voor alle herstellingen aan de carrosserie van personenwagens en lichte vrachtwagens. 

Met uitsluitend gebruik van originele onderdelen en een doorgedreven vakkennis, streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. U als klant maximaal ontzorgen van de aangifte tot de herstelling van uw voertuig, is onze missie. 

High End Coating

Wij kunnen ervoor zorgen dat de lak van uw wagen extra beschermd is, gemakkelijker proper te maken is en langer een diepe glans behoudt.

High End Coating
Financiering

Financiering

Dankzij Volkswagen D'Ieteren Finance zijn er 3 oplossingen om jouw stukje geluk te financieren.

A&M Car Rental

Heeft u een voertuig bij ons in bestelling en heeft u een tijdelijk mobiliteitsprobleem? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een aanloopwagen te huren aan een voordelig tarief. 

A&M Rent