100% ELEKTRISCH. 100% DYNAMISCH.

Tot (150 kW)*:

204 pk

Rijbereik*:

548 km

0-100 KM/U in*:

7,3 s

KIES ALS EERSTE UW BORN

De CUPRA Born maakt elektrisch rijden boeiend, uitdagend en emotioneel. Wees er als eerste bij en reserveer nu al uw Born op maat.

Configureer als eerste

CUPRA Born

Teken als eerste in en geniet voorrang bij de configuratie van uw CUPRA Born.

Gratis laadpaal

CUPRA Born

Elektrisch rijden zonder wakker te liggen over de laadmogelijkheden. Bij aankoop van een Born biedt CUPRA u een gratis laadpaal t.w.v. € 550**.

1 jaar gratis laden

CUPRA Born

Dubbel rijplezier voor wie voorintekent, want naast een gratis laadpaal biedt CUPRA u bij aankoop van een Born, één jaar gratis laden**.

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

GEBOUWD OM U TE DOEN VOELEN

CUPRA Born

De nieuwe CUPRA Born is ontworpen om pure emotie op te roepen, waarbij sportieve energie samensmelt met een uitdagend karakter.

 

FEL INNERLIJK KARAKTER

CUPRA Born

Alleen het beste. Geraffineerde interieurs die de buitengewone passie voor kwaliteit van de CUPRA weerspiegelen.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

CUPRA Born

Naadloze rijervaring samen met de nieuwste technologie. Een stap voor. Omarm de drijvende kracht van toekomstgerichte technologie.

NOOIT GEZIENE CONNECTIE

CUPRA Born

Maak uw voertuig slim door CONNECT online services te activeren: van voertuigbediening op afstand tot online muziek & navigatie.

* Voorlopige gegevens in afwachting van goedkeuring voor de versie van 150 kW, 427 km.
** Aanbod geldig voor particulieren met pre-reservering van een CUPRA Born op naam van de koper vóór 30/09/2021 en definitieve bestellingen geplaatst vóór 31/12/2021 bij een erkende agent in België. Alleen geldig voor installaties in België. Het gratis niet- geconnecteerd laadstation vertegenwoordigt een waarde van € 550 inclusief btw (6%) onder de vorm van een waardebon die gebruikt kan worden voor (i) de installatie van een laadstation door Electric by D'Ieteren Automotive (EDI) of (ii) als korting ter waarde van € 500 inclusief btw (21%) bij de bestelling van een CUPRA Born voor 31/12/2021 bij een erkende agent in België.

In geval van keuze voor de installatie van een geconnecteerd laadstation, zal de waardebon door EDI van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig dat tussen 1/07/2021 en 31/12/2021 is ondertekend en met vermelding van dit voordeel. Slechts één waardebon is geldig per bestelling van een CUPRA Born voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (financien.belgium.be). Meer info op www.cupraofficial.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende CUPRA agent.

Aanbod geldig voor particulieren met pre-reservering van een CUPRA Born op naam van de koper vóór 30/09/2021 en definitieve bestellingen geplaatst vóór 31/12/2021 bij een erkende agent in België. Dit voordeel wordt vertaald in een klantenkorting met een vast bedrag van € 750 inclusief btw en is berekend op basis van een gemiddeld verbruik van 3.000 kWh op 1 jaar tijd aan een tarief van € 0,25/kWh. Deze korting zal verrekend worden op de aankoopfactuur van het voertuig. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende CUPRA agent.