Geachte heer, mevr.,

Groep Delorge Lommel en Pelt geven onze gezamenlijke klanten een oplossing voor alle aspecten inzake hun mobiliteit. Ook voor carrosserieschade gaan wij onze klanten maximaal ontzorgen en ervoor zorgen dat hun mobiliteit verzekerd is en hun wagen in tussentijd wordt hersteld met uitsluitend originele onderdelen en volgens de herstelprocedures van de constructeur.

Groep Delorge heeft met 7 eigen carrosserieafdelingen en 1 extern gekwalificeerde partner een van de grootste herstelnetwerken binnen Limburg. Dit betekent dat wij alle schades, hoe complex deze ook mogen zijn, kwalitatief kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij ook effectief voor alle maatschappijen opdrachten uitvoeren, is het informexnummer van Lommel of Pelt niet terug te vinden voor een bepaalde maatschappij, dan is zeker de vestiging Coox Motors NV als dichtstbijzijnde wel aanwezig.

Geen nood, de klant brengt de wagen voor herstelling binnen bijzijn vertrouwde dealer in Lommel of Pelt, wij zorgen voor de rest!

Hier nog even de informexnummers van de vestigingen:

  • Delorge Lommel : 881374464
  • Delorge Overpelt : 454316
  • Coox Motors NV : 885702446

Alvast bedankt om dit door te nemen, samen met uw kantoor werken wij graag aan een optimale tevredenheid van onze gezamenlijke klanten.

Meer weten over ons herstelnetwerk?
Contact Lommel
Contact Pelt