Voor de zomer steekt SEAT zijn succesnummers, de Ibiza en Arona, in het nieuw: een moderne, digitale designtaal en meer connectiviteits- en uitrustingsmogelijkheden zorgen voor twee verfrissende verschijningen! Ontdek wat de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona voor jou in petto hebben.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten?

Muziek. Vrienden. Repeat!

Jij, je vrienden, muziek en een avontuur in het vooruitzicht. Een hele nieuwe beleving dankzij het BeatsAudio sound system en de wireless Full Link. Verzamel je vrienden en vertrek in de nieuwe SEAT Ibiza!

Seat Arona

Volg je passie.

In een tijd waarin de wereld wacht om herontdekt te worden, brengen wij jou de nieuwe SEAT Arona, met een ruigere look en een volledig nieuw interieurdesign. Klaar om voor je passies tot het uiterste te gaan!

Het plezier zit binnenin.

Geniet van een zachter dashboard en nieuwe ventilatieroosters met sfeerverlichting waarmee je de stemming kan bepalen en nog meer flair kan geven aan de flow.

Laat je zien.

Kleed hem aan zodat hij klaar is om te feesten. Pas de nieuwe SEAT Arona aan zoals je wil met een uitgebreid assortiment accessoires.

Je wagen in je broekzak.

Van rijgegevens tot voertuigstatus en parkeerpositie, SEAT CONNECT geeft je op afstand toegang tot je SEAT Ibiza. Vergrendel de deuren, doe de lichten aan, je kan zelfs snelheids- en antidiefstalwaarschuwingen instellen en meldingen naar je telefoon laten sturen.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten?