Vraag het aan onze CUPRA Master, Bert

Of u gewoon een vraag heeft of meteen een proefrit wil boeken: onze CUPRA Master staat klaar om u te helpen. Deze adviseur in ons netwerk van agentschappen begeleidt u met kennis en toewijding. Van de eerste testrit tot het laatste accessoire, van configuratie tot levering, wij zijn er voor u en uw CUPRA.

Bert Corbée

De nieuwe CUPRA Born.
 

De CUPRA Born maakt elektrisch rijden boeiend, uitdagend en emotioneel. Wees er als eerste bij en ontdek hem alvast hier of in onze showroom te Hasselt!

 

Boek meteen je afspraak

CUPRA DIRECTIEWAGENS
CUPRA STOCKWAGENS
CUPRA TWEEDEHANDSWAGENS

ONTDEK DE MODELLEN VAN CUPRA

CONTACTEER ONS

CUPRA NIEUWS

VERKOZEN TOT SUV VAN HET JAAR

DE CUPRA FORMENTOR

De CUPRA Formentor werd uitgeroepen tot SUV van het jaar 2021 uit een groep van 17 kanshebbers tijdens de derde editie van de Automobile Awards die plaatsvond tijdens een volledig digitaal evenement. De prijs beloont de meest innovatieve SUV qua uiterlijk, functionaliteit en technologie.

100% ELEKTRISCH. 

 DE NIEUWE CUPRA BORN

Met de lancering van de CUPRA Born zorgt de CUPRA voor een verschuiving op de markt door prestaties en elektrificatie te combineren om zo een nieuw tijdperk in te gaan.

Het eerste 100% elektrische voertuig van het onconventionele challengermerk levert een emotioneel design en onmiddellijke prestaties, terwijl het de status quo uitdaagt.